Volg Veghel centrum

Circus Freiwald 17 - 27 mei

Categorie: CULTUUR
17
donderdag,
17 mei
2018
Locatie
Julianapark Veghel

Georganiseerd door:
Circus Freiwald

Hooggeëerd publiek! Van 17 tot en met 27 mei staat Circus Freiwald in het Julianapark in Veghel. Komt dat dus zien!

Zowel mens als dier zetten hun beste beentje voor om het publiek een traditionele doch eigentijds geregisseerde voorstelling te presenteren. Basis achter de gehele productie is de bekende circusfamilie Freiwald, een 9-koppig gezelschap dat zowel voor als achter de schermen het Nederlandse circusbedrijf runt. Hierbij heeft ieder zijn specialiteit, wat resulteert in een voorstelling met een ultramoderne lichtinstallatie, perfecte dierennummers en gewaagde acrobatiek. 

Dieren
Ruim twee uur duurt de voorstelling waarin alle facetten van het klassieke circus aan bod komen. Monika en Lutz Freiwald presenteren meerdere dierennummers met unieke combinaties van kamelen en lama’s, Spaanse Stieren, boerderijdieren, pony’s en edele paarden. Alle dieren zijn getraind op basis van beloning en genieten een uitstekende verzorging.

Clown en acrobaat
Acrobatische hoogstandjes worden geleverd in de piste met balans op de strakke draad en wervelende hoela-hoops, als ook in de nok van de 12-meter hoge tent. Daar schitteren Jennifer en Sharon aan het vertikale koord, tussen zijden doeken en in de ringtrapeze. Natuurlijk mag een clown in het circus niet ontbreken: samen met het publiek zorgt huisclown Jeffrey voor een gulle lach en de nodige, komische intermezzo’s tussen de spannende optredens. 

Voorstellingen & kaartverkoop:
Circus Freiwald geeft de volgende optredens:
- 17 t/m 27 mei: Julianapark in Veghel
- 31 mei t/mt 3 juni: Dommelpark bij sportpark ‘de Neul’ in St. Oedenrode
- 7 t/m 10 juni: parkeerplaats aan de Kluisstraat in Schijndel

De première vindt steeds plaats op donderdag om 19.00 uur, daarna zijn de voorstellingen iedere vrijdag en zaterdag om 17.00 uur en op alle zon- en feestdagen zijn er om 14.00 uur matineevoorstellingen. Op vrijdag is het familiedag, kaarten kosten dan slechts € 10,00 per persoon. Informatie en kaartverkoop via www.circus-freiwald.nl, bij de Primera of vanaf 30 min. voor aanvang aan de circuskassa. 

Deelnemers die meedoen:

Actiedeals tijdens deze dag

Er zijn geen actiedeals op deze dag.

Ervaar Veghel centrum