spaaractie Veghel on Ice 2018

Categorie: CULTUUR
07
vrijdag,
07 december
2018
Georganiseerd door:
Rotary, OVVC en Centrum Management

In de periode van 7 december 2018 t/m 6 januari 2019 zal op de Markt in Veghel, in een grote tent, weer het oergezellige 'Veghel on Ice' te vinden zijn.

Ook dit jaar verzorgt de Rotary 'Veghel on Ice' en worden er meerdere activiteiten georganiseerd voor schoolgaande jeugd en andere belangstellenden. In de gezellige tent kan men, tegen betaling, schaatsen huren en genieten van dit oer Hollandse vermaak.

Ouders kunnen, mochten zij zelf niet zo'n zin hebben in schaatsen, uiteraard terecht bij de naastgelegen horeca waar ze op hun kroost kunnen wachten terwijl ze genieten van een kop koffie of warme chocolade.

In de periode voorafgaand is er in het centrum van Veghel een spaaractie waarbij winkelend publiek kan sparen voor gratis kaartjes. De deelnemende winkels/horecabedrijven kunt u herkennen aan de poster. Sparen kan al vanaf 10,00 (met een maximum van 100 euro per aankoop). Voor elke 10,00 ontvangt u een spaarsticker die u op uw spaarkaart plakt. Bij 15 stickers heeft u al een gratis kaartje te pakken.

Het wordt weer meer dan de moeite waard!

Tot dan.

Deelnemers die meedoen:

Actiedeals tijdens deze dag

Er zijn geen actiedeals op deze dag.