Volg Veghel centrum

Vaderdag vlooienmarkt

Categorie: CULTUUR
17
zondag,
17 juni
2018
Vaderdag vlooienmarkt
Markt Veghel
Vanaf 09:00u
Georganiseerd door:
CV De Kuussegatters & Sint Barbaragilde

Zondag 17 juni vindt midden in Veghel centrum op de Markt de traditionele jaarlijkse Veghel Vaderdag Vlooienmarkt plaats. De kraamverhuur is inmiddels gestart. 

Veghel Vaderdag Vlooienmarkt
De Veghel Vaderdag Vlooienmarkt trekt elk jaar veel bezoekers: verzamelaars, snuffelaars, koopjesjagers en mensen, die op zoek zijn naar dat ene voorwerp dat ze al jaren op hun lijstje hebben staan. Of ze komen gewoon een kijkje nemen om de sfeer te proeven. En de kraamhouders doen goede zaken: zij brengen hun spullen aan de man óf vrouw. Dat ruimt lekker op én er wordt gezellig gehandeld.

'Nog veel meer markt op de Markt’
CV De Kuussegatters en het Sint Barbaragilde organiseren dit evenement, dat midden in Veghel centrum plaatsvindt. Antoine de Visser van de organisatie is daar blij mee: ‘De vorige jaren was de Markt ook onze locatie. En dat beviel prima: bezoekers én kraamhouders waren erg enthousiast! Ook dit jaar zijn we druk bezig om er die dag ‘een plein vol gezelligheid’ van te maken, met veel ruimte voor kramen en nog meer kinderactiviteiten dan het vorig jaar. De ‘nieuwe driehoek op de Markt’ maken we vrij voor de muzikale optredens, entertainment en de dienstenveiling. Dankzij de medewerking van de gemeente, horeca én de Veghelse Centum-ondernemers komt dit helemaal goed!’

Kraamverhuur gestart
De kraamverhuur is van start gegaan. Schrijf op tijd in want ook dit jaar geldt ‘vol is vol’. Inschrijfkaarten en kraamverhuurvoorwaarden zijn verkrijgbaar bij het UITpunt, Cor van Schie Bloemen, Knuvers Schoen- & Voetcentrum en Cafetaria ’t Braadspit.

Via mail een kraam huren kan ook: stuur dan een mail met jouw naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer met het aantal/soort kramen dat je wilt huren naar: vlooienmarkt@kuussegatters.nl. Een kraam in de rij huur je al voor €22,50; een hoekkraam voor €27,50.

Deelnemers die meedoen:

Actiedeals tijdens deze dag

Er zijn geen actiedeals op deze dag.

Ervaar Veghel centrum