Volg Veghel centrum

Walk & Talk Bibliotheek - 7 november

Categorie: CULTUUR
07
woensdag,
07 november
2018
Locatie en tijd
Bibliotheek Veghel
Van 09:30u tot 11:30u
Georganiseerd door:
Bibliotheek Veghel

Iedere eerste woensdag van de maand kunnen werkzoekenden in de Bibliotheek in Veghel Centrum terecht voor Walk & Talk: dé koffiepauze voor werkzoekenden.

Zoeken naar een baan is een intensieve klus en het vinden laat soms lang op zich wachten. Voordat je kunt gaan solliciteren bedenk je wat je graag zou doen, waar je goed en minder goed in bent en waar volgens jou passende kansen liggen. En wanneer je dat hebt uitgevogeld en de gok gaat wagen, heb je vaak te maken met meerdere concurrenten. Een eenvoudige brief is dan niet altijd voldoende.

Sollicitatieprocedures bestaan niet meer uitsluitend uit het schrijven van sollicitatiebrieven en het voeren van gesprekken. Zo kan je worden gevraagd om een video in te sturen, een portfolio samen te stellen of "ludieke introductie" te verzorgen. Solliciteren is zo bijna een baan op zich...

Tijdens de bijeenkomsten van Walk & Talk worden daarom tips en praktische informatie gecombineerd met de praktijkervaring van deelnemers. Doe mee op woensdag 7 november en maak van solliciteren een succes!

Deelname is gratis en vooraf aanmelden niet nodig.

Markt 1
5461JJ Veghel

Deelnemers die meedoen:

Actiedeals tijdens deze dag

Er zijn geen actiedeals op deze dag.