Ballast Bed & Textiel foto’s

Ballast Bed & Textiel


Ballast Bed & Textiel
In de afgelopen 30 jaar hebben we veel ervaring opgedaan in het assortiment 'slapen'. Door onze ligging in Veghel komt een groot deel van onze klanten uit deze regio. Ook weten klanten buiten deze regio ons te vinden. Op goede service, kwaliteit en aandacht voor de klant ligt bij ons altijd de nadruk. Zo is bezorging- en montageservice gratis en indien gewenst is advies aan huis mogelijk. 
Johan

Het assortiment van Ballast Bed & Textiel omvat alles wat met slapen te maken heeft. Van ledikanten, boxsprings, matrassen, dekbedden, kussens en kasten tot een heel uitgebreide collectie bedtextiel in alle denkbare en uiteenlopende maten.

Onder het eigen label Perfectslapen en Nachtvisie zijn wij in nauwe samenwerking met nederlandse fabrikanten die diverse soorten matrassen en dekbedden ontwikkelen. Ballast Bed & Textiel kan daarmee een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding waarborgen. hoog/laag-zorgbedden kunnen ook door ons geleverd worden. Zo staan wij bekend in de verre omgeving om ons groot assortiment dekbedovertrekken van:katoen-satijn, percal en flanel evenals hoeslakens voor matrassen, toppers en splittoppers. Dit in alle maten en soorten.

Wat in ons assortiment ontbreekt is altijd te bestellen. Tevens beschikt onze winkel over een uitgebreid test-kussenprogramma om de consument zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Hier zijn wij gevestigd
Contact

Hoofdstraat 7
5461 JC Veghel
0413 - 36 63 30
ballastbedtextiel@balastveghel.nl
Openingstijden:
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag 09:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag 09:30 - 21:00 uur
  • Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
  • Zondag Gesloten

Er zijn geen actieve actiedeals bij dit bedrijf.