Broederkapel foto’s
Volg Veghel centrum
Veghel, centrum van de beleving

BELEEF HET CENTRUM

BELEEF HET CENTRUMBroederkapel
Met het openen van de Broederkapel als eetgelegenheid is er een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de kapel aangebroken. Wij zijn er trots op te mogen werken in een pand met zo’n rijke historie die de Broederkapel tot een prachtige sfeervolle locatie maakt. Net als in de tijd dat hier nog broeders leefden staat de kapel ook nu nog voor ‘samen beleven’. Samen proeven en genieten van onze gerechten samen een fijne tijd beleven dat is waar wij voor staan. Alle gerechten worden geserveerd op een gezellige en stijlvolle etagère. Je kunt bij de Broederkapel terecht voor een heerlijke High Tea, een lekkere High Lunch of een fijne High Wine. Maar ook voor een los lunchgerecht zoals een sandwich of een kopje soep. Iedere dag ambachtelijk vers bereid door huiscateraar Hutten uit Veghel. Deze werkt samen met 25 lokale, duurzame boeren en telers. Daarnaast kunt u terecht voor een zakenlunch, vrijdagmiddagborrel of een vergadering met lunch. Een intensieve samenwerking met lokale bedrijven, zorgt voor een verrassend aanbod aan leuke arrangementen. Wat dacht je van een ‘ Babyshower High Tea’, ‘Ontwerp je eigen schort’ of een ‘Vrijgezellen high tea party’? Betekenisvolle genietmomenten, daar draait het om. De Broederkapel, wil een herinnering meegeven, waar nog lang over na gepraat wordt. Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een stijlvolle, gezellige en unieke locatie? De Broederkapel vormt het perfecte decor voor een bijzondere bijeenkomst, zoals een bruiloft, verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, jubileum, afscheidsfeest, receptie of babyshower. Geschikt voor gezelschappen van 10 tot 60 personen. Vanaf € 17,50 p.p.

Team Broederkapel

Als gastvrouw heet ik u graag persoonlijk welkom in de Broederkapel: een prachtige en bijzondere plek voor een high tea, high lunch of high wine. Samen met mijn team doe ik er alles aan om u heerlijk in de watten te leggen. Wat ik zelf zo bijzonder vind aan de Broederkapel is ons unieke restaurantconcept. Dat is namelijk gebaseerd op de historie van het pand en de functie die het vroeger vervulde: als plek waar monniken samen leefden werkten en baden. Nu komt deze sfeer van saamhorigheid terug in het feit dat wij al onze gerechten serveren op een etagère in het servies van Clayre en Eef en het interieur waarbij gebruik is gemaakt van veel verschillende kleuren en hout.

Hier zijn wij gevestigd
Contact

Broedershof 98
5462 EG Veghel
06 - 29 00 33 67
genieten@broederkapel.nl
Openingstijden:
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag 10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag 10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
  • Zondag 10:00 - 17:00 uur

  • Op de andere dagen en avonden kunt u bij ons terecht voor een romantische bruiloft, high tea met vriendinnen, verjaardagsfeest of zakelijke bijeenkomst. Kijk op onze website voor meer informatie. 

Er zijn geen actieve actiedeals bij dit bedrijf.