Chica Chico foto’s
Volg Veghel centrum
Veghel, centrum van de beleving

BELEEF HET CENTRUM

BELEEF HET CENTRUM


Chica Chico

In 2002 ontstaan uit pure passie voor de mode. We zijn gestart met damesmode en drie jaar later in het naastgelegen pand ook herenmode gaan verkopen. Na een geleidelijke groei hebben we in 2011 de kans gegrepen het oppervlak dusdanig te vergroten tot een ruime winkel waar we zowel de dames- als de herencollectie op de juiste manier kunnen presenteren. Dankzij de uitbreiding naar het hoekpand aan de Hoofdstraat hebben we nu een prominente locatie in het centrum van Veghel met de mogelijkheid voor de deur te parkeren. Op hoog niveau, in een gemoedelijke sfeer, hoogwaardige producten en service aanbieden op de voor ons kenmerkende, toegankelijke manier, heeft ons gebracht tot een begrip in de modewereld.
Pim

Het vinden van de juiste outfit voor iedere klant is onze missie. Hier gaan wij verder in dan de rest door onze hoge eisen tijdens onze oneindige zoektocht naar de must-haves met de perfecte pasvorm en kwaliteit. Hierdoor proberen we een unieke collectie samen te stellen. Gedurende de jarenlange ervaring in de mode hebben wij een eigen stijl gecreëerd en met deskundig en altijd eerlijk advies kunnen wij hierin overtuigen. Door alles op modegebied te volgen en ervoor te zorgen dat de nieuwste trend als eerste bij ons in de winkel liggen blijven we de klant verassen. Zowel de zeer modebewuste man of vrouw als ook diegene die er graag mooi uit wil zien, maar zich minder met mode bezig houdt, een kijkje geven in deze mooie wereld. Onze interesse ligt niet alleen bij de mode, maar bij de mooie dingen in het algemeen. Inspireren door onze ervaringen die we opdoen tijdens onze mode-reizen te delen. Met andere woorden: onze passie willen overbrengen. Dit in een sfeer waarin men zich thuis voelt en met een trots en zelfverzekerd gevoel naar buiten gaat door oprecht en eerlijk advies te hebben gekregen. Dat is waar het ons om begonnen is en wat we door de jaren heen naar een nog hoger niveau hebben weten te tillen. Door zelf altijd aanwezig te zijn en met behulp van ons deskundig personeel kunnen wij aan de wensen van onze klanten voldoen.

De kracht van onze collectie en daarmee van de winkel zit hem in de tijd en aandacht die we in het samenstellen hiervan besteden. Deze tijd en aandacht besteden wij ook bij het aankleden van de klant. Door de individuele kracht van de merken en de juiste mix van deze merken maakt dat we een brede doelgroep bereiken. Dit is waar ons specialisme ligt. Voor een ieder de juiste outfit vinden.

Hier zijn wij gevestigd
Contact

Hoofdstraat 19
5461 JC Veghel
0413 - 37 77 88
info@chicachico.nl
Openingstijden:
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag 10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag 10:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag 10:00 - 21:00 uur
  • Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
  • Zondag Gesloten

Er zijn geen actieve actiedeals bij dit bedrijf.