Peter Beks Brillen - Lenzen - Optometrie foto’s
Volg Veghel centrum
Veghel, centrum van de beleving

BELEEF HET CENTRUM

BELEEF HET CENTRUM


Peter Beks Brillen - Lenzen - Optometrie
Al vanaf augustus 1986 bieden Peter en Sonja Beks in hun optiekzaak aan de Hoofdstraat 12 in Veghel topkwaliteit oogzorg en oogmode. Daarbij staan service en klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel. Peter en Sonja Beks zijn allebei gediplomeerd opticien. Peter Beks is daarnaast ook contactlensspecialist en geregistreerd en erkend optometrist. Sinds 2008 maakt Peter Beks als optometrist dagelijks s’morgens deel uit van het oogheelkundig team van het Bernhoven Ziekenhuis; daarvoor was hij jarenlang als optometrist werkzaam bij het Elkerliek Ziekenhuis locaties Helmond en Deurne.
Peter en Sonja

Onze missie is het leveren van topkwaliteit oogzorg en oogmode waarbij maatwerk voorop staat. Daarvoor beschikken we over de benodigde instrumenten. Het werk van een optometrist bestaat uit het doen van diverse verder gaande oogonderzoeken zoals onder andere: oogscreening bij diabetici, het bekijken van het netvlies en de oogzenuw het controleren op staar.

Dankzij de combinatie van jarenlange praktijkervaring in de optometrie en het werken met geavanceerde oogmeetapparatuur is Peter Beks in staat om in zijn optiekzaak aan de Hoofdstraat 12 gedegen oogzorg te bieden.

Door het volgen van symposia en bijscholingen worden alle ontwikkelingen nauwlettend gevolgd. Wanneer na een oogmeting blijkt dat correctie nodig is volgt een uitgebreide voorlichting over de verschillende mogelijkheden.

Gestreefd wordt naar maatwerk: een bril of contactlenzen? Omdat een persoonlijke stijl uitstekend met een montuur kan worden geaccentueerd wordt veel aandacht besteed aan de uitgebreide monturencollectie; van zakelijk tot klassiek van casuel tot expressief voor jong en oud. Vandaar dat voortdurend naar bijzondere “juweeltjes” wordt gezocht.

Een montuur kan functioneren als eyecatcher maar natuurlijk “maken de glazen het af”.

Peter Beks Optiek voert een uitgebreid glasprogramma; alle merken brillenglazen zijn leverbaar maar bij voorkeur wordt samengewerkt met glasleveranciers die niet alleen prijstechnisch maar vooral qua mogelijkheden en service het meest te bieden hebben.

Hier zijn wij gevestigd
Contact

Hoofdstraat 12
5461 JE Veghel
0413 - 36 22 23
info@beksoptiek.nl
Openingstijden:
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag 09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag 09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag 09:30 - 20:00 uur
  • Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
  • Zondag Gesloten

Er zijn geen actieve actiedeals bij dit bedrijf.