Volg Veghel centrum
Veghel, centrum van de beleving

BELEEF HET CENTRUM

BELEEF HET CENTRUM

Categorie: HORECA

Abbey Road viert tienjarig bestaan

Abbey Road op de Markt in Veghel bestaat deze zomer alweer tien jaar en dit willen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Om het jubileum te vieren is er een spectaculair programma in elkaar gezet voor zaterdag 10 en zondag 11 juni.

Zaterdagmiddag om 13.00 uur gaat het programma van start met het spel met de meest krankzinnige opdrachten die je maar kan verzinnen: CRAZY 88 X-Treme. In teams gaan de ruim 110 deelnemers op pad in een stad die nog even geheim wordt gehouden. Daar gearriveerd krijgen ze tot 17.00 uur de tijd om 88 opdrachten uit te voeren. Dan vertrekt de bus weer terug naar Veghel waar de middag wordt afgesloten met een uitgebreide barbecue. Ook mensen die niet hebben deelgenomen aan Crazy 88 mogen hierbij aansluiten. Hier kan een goede bodem worden gelegd voor de feestavond die om 20.00 uur begint. Ook op zondag is er een vol programma waar veel artiesten langskomen. De entree is gratis.

Zaterdag 10 juni:
13.00 - 17.30 Abbey Road Crazy 88 'X-Treme' (uitverkocht)
17.30 - 20.00 BBQ (inschrijven aan de bar)
20.00 - 03.00 Feestavond met Coverband NOAH

Zondag 11 juni:
Vanaf 15.00 uur een knallend programma met Les Garçons de l'Ariège, John West, Marcel Janssen, Ronald van der Lee, Ronald Reinhart, Ronald Visser, Kevin Madero, Maurice Fermont en Danny Canters.

Houd deze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.