Volg Veghel centrum
Veghel, centrum van de beleving

BELEEF HET CENTRUM

BELEEF HET CENTRUM

Categorie: CULTUUR

Boekenweek 2017

De Boekenweek van 2017 vindt plaats van zaterdag 25 maart tot en met zondag 2 april en heeft een spannend thema: Verboden Vruchten. Die zijn lekker en verleidelijk, maar ook gevaarlijk. Vraag maar aan Adam en Eva. Met diverse auteursbezoeken en themapresentaties vieren de Noord Oost Brabantse Bibliotheken de Boekenweek.

Auteursbezoeken
De Bibliotheken Oss, Uden en Veghel organiseren samen met de lokale boekhandels een aantal literaire ontmoetingen. Tijdens deze avonden kunt u genieten van literatuur op zijn best en het verhaal beluisteren van de schrijver en zijn werk.

In Bibliotheek Veghel zijn op zaterdag 1 april Abdelkader Benali en zijn vrouw Saïda Nadi-Benali te gast. In samenwerking met Brownies & downieS wordt een avond verzorgd met eten, drinken en de prachtige verhalen van de Benali's. In 2016 maakten ze samen een culinair-historische ontdekkingsreis door Marokko in het televisieprogramma Chez Benali en kwam het boek Casa Benali uit. Kaarten voor deze culinaire avond kosten €37,50 voor leden van de bibliotheek en €42,50 voor niet-leden. Dit is inclusief een Marokkaans diner en drankjes.

Boekenweekmagazine
Vanaf zaterdag 25 maart is in de bibliotheek het Boekenweekmagazine verkrijgbaar. De uitgave staat vol boekentips, interviews en achtergrondartikelen bij het thema Verboden vruchten. Het magazine is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, exclusief voor bibliotheekleden.

Voor meer informatie en voor het bestellen van kaarten kijkt u op www.nobb.nl