Volg Veghel centrum
Veghel, centrum van de beleving

BELEEF HET CENTRUM

Categorie: CULTUUR

Bouwdorp Veghel in Hout

Het Julianapark bruist. Bouwdorp Veghel in Hout is namelijk weer in volle gang. Kinderen in de leeftijd van 5 tot 13 jaar oud bouwden er gisteren flink op los. Vandaag wordt er vooral veel geklommen en geklauterd.

Nog deze hele week is er voor de kinderen van alles te beleven tijdens Bouwdorp. Deelnemers met een passie voor zingen hebben zich al vóór aanvang van de vakantieweek kunnen inschrijven om mee te doen met The Voice of Bouwdorp. Die activiteit vindt dit jaar voor het eerst plaats en is dus gloednieuw! In verband met het grote animo is aanmelden voor dit jaar niet meer mogelijk. Natuurlijk kun je nog wel komen luisteren naar de finale op donderdagavond.

Voor ouders, verzorgers en andere geïnteresseerden heeft Bouwdorp het Oudercafé ingericht. Met uitzicht op het speelveld van de kinderen en onder het genot van een hapje en drankje, kun je er dagelijks volop genieten van de gemoedelijke en energieke sfeer. Op donderdagavond is het er natuurlijk al helemaal een groot feest.

Mocht je ondanks alle gezelligheid het feestgedruis zo af toe willen afwisselen met een meer ontspannen bakje koffie of een vlugge boodschap? Breng dan een bezoek aan Veghel Centrum, op nog geen 400 meter afstand van het Julianapark.

Fijne vakantieweek!