Volg Veghel centrum
Veghel, centrum van de beleving

BELEEF HET CENTRUM

BELEEF HET CENTRUM

Categorie: SPECIALIST

Hema wordt vernieuwd

De Hema in Veghel centrum is begonnen aan een complete verbouwing. Vorige week is de vestiging in Tilburg heropend met een nieuwe winkelformule. Deze opening is het startsein van een pilot met winkels in Antwerpen, Brussel, Maassluis en in Veghel. Bij succes volgen de overige grote filialen.

Vorige week werd in de winkel in Veghel centrum de vloer al vervangen en nu zal de rest van de winkel een transformatie ondergaan. Het filiaal probeert tijdens de verbouwing zo veel mogelijk open te zijn.

Naast een meer inspirerende winkelinrichting, introduceert HEMA voor de foodafdeling en horeca een pilot van het volledig nieuwe foodconcept LEKKER HEMA. In dit nieuwe concept staat vers en gezond eten centraal. HEMA speelt hiermee in op de trend van gezond en makkelijk eten thuis en buiten de deur. Bij Hema Veghel kan men voortaan terecht voor huisgemaakte worstenbroodjes, verse juices en salades, gezonde broodjes, soepen en zelfgemaakte Italiaanse pizzaslices. Ook gebak wordt voortaan ter plekke bereid. De klant kan vervolgens kiezen het te consumeren in het nieuwe food café of het mee te nemen naar huis of kantoor.

Op donderdag 9 november verwelkomt de winkel haar klanten weer in de geheel vernieuwde winkel tijdens de feestelijke opening.