Volg Veghel centrum
Veghel, centrum van de beleving

BELEEF HET CENTRUM

BELEEF HET CENTRUM

Categorie: HORECA

Nieuwe eigenaren Het Belegh van Veghel

Piet en Mieke Bressers runnen sinds juni Het Belegh van Veghel in Veghel centrum. Men kan dus weer terecht voor een kop koffie, lunch of een stukje taart.

Mieke is opgegroeid in de horeca en heeft al eerder een horecazaak gerund in Milheeze. Ze werkte een aantal jaar voor het kantoor van Piet, maar toen deze kans voorbij kwam, konden de twee het niet aan zich voorbij laten gaan. Piet zat op de Pius Mavo en voetbalde bij UDI'19 in het 1e en werkte voor het Zondags Nieuws in de regio. In Veghel is hij dus niet onbekend, hij is daarom ook blij om de Veghelse zaak over te nemen.

Voor een betaalbare prijs kan er bij Het Belegh van Veghel geluncht worden. Broodjes gaan al vanaf 3,50 euro over de toonbank. ''Daarbij zijn we natuurlijk niet zuinig met ons beleg. Zo kun je bij ons een rijk belegd broodje voor een scherpe prijs verwachten'', vertelt Piet.

Menu
Op de kaart staan verschillende soepen, broodjes carpaccio, clubsandwiches met zalm, tosti's en omeletten. Daarnaast staan ook salades op de kaart en kan er een stukje gebak besteld worden bij de koffie.

Meer informatie
Het Belegh van Veghel is dagelijks geopend vanaf 9.30 uur en is op vrijdagen geopend tot 21.00. Op maandag is de brasserie geopend vanaf 11.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website of kijk op de Facebookpagina.