Volg Veghel centrum
Veghel, centrum van de beleving

BELEEF HET CENTRUM

Categorie: CULTUUR

Persbericht Nieuwe opzet koopzondagen

20 februari 2019

 

NIEUWE OPZET KOOPZONDAGEN IN VEGHEL  

Koopzondagen anno 2019 moéten anders….. ook in Veghel.

Centrummanagement en Ondernemersvereniging Veghel hebben gekozen voor een andere opzet voor de koopzondagen in Veghel. Een opzet die beter past bij een winkelcentrum anno nu.

Onze snelle wereld is constant in beweging. Iedereen heeft een drukke agenda en zoekt de beste balans tussen werk, verplichtingen en vrije tijd. Steeds meer wordt gebruik gemaakt van internet-shopping omdat het minder tijd kost. Maar wat doe je als je een leuke middag wilt beleven. Een middag met winkelen, beleven èn genieten van je vrije tijd. Dat brengt de ondernemers in Veghel terug bij de basis met de slogan: ‘Veghel Centrum, centrum van de beleving’.

Wanneer zijn er koopzondagen in Veghel?

Veghel centrum kent in 2019 een zestal collectieve koopzondagen. Op deze zondagen zijn de winkels van centrum Veghel geopend en zijn er diverse acties en activiteiten die de basis vormen voor een gezellige winkel zondag. Zodanig opgezet dat er voor iedereen wat te beleven valt.

Welke zondagen zijn dat?

7 april  Cirque Zondag
Een modezondag met een circus tintje

Beléef deze zondag een stukje van het circusleven. Het centrum is versierd, in een kleine buiten-arena is een circus-workshop ‘leer als een echte circusartiest’, er lopen clowns, steltlopers en andere acts rond. Er zijn een aantal foodtrucks met lekkere hapjes. De horeca heeft haar deuren wagenwijd open. Kinderen kunnen zich uitleven op springkussens. Er is een podium en een catwalk die de Hoofdstraat met het Molenwiekenplein verbindt waarop de laatste mode wordt geshowd. De dansgroepen laten hun laatste moves zien. Kortom … vanalles te beleven.

5 mei Verrassend Veghel centrum
Bezoek op Bevrijdingsdag Veghel centrum voor een heerlijke ‘vrije’ middag.

30 juni Fun & Feelings
Jaarmarktkraampjes, zon, zand, water, muziek, Caribisch gevoel.
Kortom ‘zin in zomer in Veghel’

6 oktober Fashion Zondag
De catwalk meets art
Een zondag waar we op een bijzonder manier mode en Veghel willen promoten.

24 november Sint en pieten zondag

15 december Kerstmis in Veghel
Winter wonderland in Veghel
met een echte kerstmarkt, kraampjes, kleine blokhutten en kerst, kerst, kerst!

Wat is er gebeurd met de 1e zondag van de maand?
In de huidige markt spelen ondernemers steeds meer in op de behoeften en vraag van hun consument. Dat kan betekenen dat niet voor elke ondernemer dezelfde koopavond- en koopzondag data gelden. De ondernemers van Veghel maken zelf hun keuze aan de hand van deze behoefte. Zodat de klant centraal staat.

En hoe weet je dan als consument wanneer de winkels open zijn op een koopavond of zondag?
Social media en internet zijn niet meer weg te denken. En kunnen direct inspelen op een bepaalde situatie of actie. Bezoekers van Veghel centrum vinden hun informatie over openingstijden op de site van hun favoriete winkel. Dan is de informatie altijd correct en up to date. Of volg de facebookpagina van Veghel Centrum, centrumveghel op Instagram en kijk bijvoorbeeld op www.veghelcentrum.nl

De ondernemers van Veghel centrum hebben met deze nieuwe opzet voor de koopzondagen, duidelijk gekozen voor ‘Veghel Centrum, centrum van de Beleving’.