Volg Veghel centrum
Veghel, centrum van de beleving

BELEEF HET CENTRUM

BELEEF HET CENTRUM

Categorie: HORECA

Slagerij Romijnders is verhuisd naar de Kalverstraat

Slagerij Romijnders opende op 6 november 1985 voor het eerst de deuren in Veghel centrum. Precies 32 jaar later opende het bijna op de kop af donderdag 9 november het voor hen nieuwe pand aan de Kalverstraat. In de vernieuwde slagerij zijn versbereide maaltijden te halen naast het vertrouwde vleesassortiment.

In het pand aan de Kalverstraat zat voorheen Slagerij Gelderblom waardoor gelukkig niet verbouwd hoefde te worden. Stefan Romijnders is blij met het nieuwe pand omdat ze nu op een mooie locatie midden in het centrum zitten. Daarnaast worden ze ook nog eens omringd door andere verszaken.

De slagerij is begonnen met een shop-in-shop van verse maaltijden die chefkok Nancy bereid. De maaltijden zijn in meerdere portiegroottes te verkrijgen; klein, middel en bourgondisch. Tevens hebben ze iedere week een mealdeal waar de vaste gerechten in een middelgrote portie voor 4,95 euro in de aanbieding zijn. Ook wisselen ze elke week met de maaltijdmenu's naast de vaste gerechten.

Natuurlijk kan er ook uit een breed vleesassortiment worden gekozen. Van lam en kalfsvlees tot pathé, Spaanse hammen en diverse Italiaanse vleeswaren. Nieuw bij Slagerij Romijnders zijn de dry age-kast en kippengril. In de dry age-kast wordt vlees drie weken gerijpt. Wat overblijft is een stuk heerlijk dieprood vlees.

Feestdagen
Speciaal voor de feestdagen is er de Feestdagen Courant. Hierin staan leuke tips en ideeën voor de feestdagen. Ook komen er nog mooie acties aan voor de feestmaanden. Stefan kan nog wel een paar extra handen gebruiken. "We zijn op zoek naar een parttime verkoopmedewerker."

 

Kijk voor meer informatie op www.slagerijromijnders.nl.