Volg Veghel centrum
Veghel, centrum van de beleving

BELEEF HET CENTRUM

BELEEF HET CENTRUM

Categorie: HORECA

Trattoria da Roberto (bijna) klaar voor opening

Met nog maar één dag voor de boeg, is Robert Wallet, gastheer en eigenaar van Trattoria da Roberto bijna klaar voor de opening. Zaterdag 16 juni om 09.30 uur gaan de deuren voor het eerst open voor publiek. 

De trattoria is gevestigd in de synagoge van Veghel. Een schilderbeurt, nieuwe tafels en een gezellige bank geven de synagoge een andere uitstraling. De snuisterijen aan de muur en de heerlijke geur van eten en koffie zorgen voor een echt huiskamer gevoel. Dat is ook precies wat het moet zijn volgens de gastheer Robert Wallet. “Ik hoop dat mijn gasten zich thuis voelen bij ons. Verwacht geen sjiek restaurant want dat is het niet. Het is niet voor niets een trattoria, gezellig en ongedwongen maar wel goed. Kwaliteit staat hoog in het vaandel zowel voor de producten als voor de service.” 

Eten wat de pot schaft
Het concept van de trattoria is eenvoudig. Zowel bij de lunch als bij het diner hoeft de gast niet te kiezen. De chef heeft een heerlijke combinatie bedacht en dat ligt op je bord. Robert legt uit: ”De hele dag maken we allemaal al allerlei keuzes, het is toch heerlijk als je dat een keer niet hoeft te doen. Gewoon lekker gaan zitten en laat je verrassen. Bijkomend voordeel is dat ik een hekel heb aan verspilling. Door zonder kaart te werken, verspillen we bijna niks.”

Officiële opening
Da Roberto gaat de eerste maand ‘proef draaien’ om vervolgens na een korte vakantie voor de echt open te gaan. “We hadden onze vakantie naar Italië al gepland. Dus die gebruiken we nu als verkenning om nog meer te proeven en te ontdekken. Die ervaringen nemen we mee naar Veghel en gebruiken we in de trattoria.” aldus de gastheer.

Reserveren
Wilt u reserveren? Kijk op de website www.da-roberto.nl of bel 0413 306197. De trattoria is geopend op woensdag tot en met zaterdag vanaf 09.30 uur totdat de laatste gast naar huis is. Op maandag en dinsdag is de trattoria geopend van 09.30 tot 1500 uur. Tijdens speciale evenementen is de trattoria ook op zondag geopend, zoals aanstaande zondag tijdens de Vaderdag Vlooienmarkt en op 8 juli tijdens Fabriek Magnifique.