Volg Veghel centrum
Veghel, centrum van de beleving

BELEEF HET CENTRUM

BELEEF HET CENTRUM

Categorie: SPECIALIST

Travelcenter de Wit behoort wederom tot de top

Elk jaar wordt de verkiezing voor het Reisbureau van het Jaar georganiseerd door TravMagazine in samenwerking met vele partners uit de reiswereld. Maandagavond tijdens een gala-avond in het Naarderbos is de uiteindelijke top drie van Nederland bekend gemaakt. Travelcenter de Wit uit Veghel centrum werd uitgeroepen tot nummer twee van Nederland.

'
De jury was bijzonder onder de indruk van de prestaties van Travelcenter de Wit. Het gaat hier om een familiebedrijf waarin de medewerkers én de klant echt centraal staan. Met goede opleidingsprogramma's, inspirerende interne communicatie, heldere doelstellingen en bijzondere beloningsprogramma's weten ze de medewerkers bij alles te betrekken en hun passie te bevorderen. In het unieke Travelcenter kan de klant zich volledig in vakantiesferen onderdompelen. Of het nu aan de balie is of in de bijzondere presentatieruimte, alles ademt beleving.'

De verkiezing Reisbureau van het Jaar is een initiatief van vakblad TravMagazine en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering. Reisbureaus nemen op vrijwillige basis deel aan de verkiezing en krijgen na afloop een rapportage over hun deelname toegestuurd, opgesteld door training- en adviesbureau InCompany, dat ook de beoordeling tot aan de vakjury verzorgd.